CARAMIDA POROTHERM PTH 11,5

Caramida POROTHERM 11,5 N+F este un bloc ceramic cu Nut si Feder care se foloseste pentru ziduri interioare de compartimentare, indiferent de tipul structurii de rezistenta sau de regimul de inaltime al cladirii.

# TERMOBLOC T30

Clasa I, LD, element din argila arsa pentru zidarie protejata, pereti portanti
Rezistenta la compresiune: min. 14N/mm2
Interval de toleranta: T1+
Stabilitate dimensionala: dilatare datorita umiditatii: NPD
Continut de saruri solubile active (SO4)2: 0
Reactia la foc: Clasa A1 0,35%
Absorbtia de apa: 16,5%
Coeficient de difuziune a voporilor de apa, µ: 5/10
Densitate aparenta, kg/m3: <=1000D2

 

# CARAMIDA PLINA MICA

Element din argila arsa pentru zidarie protejata, pereti portanti

 

# BUIANDRUGI POROTHERM

Buiandrugii din beton armat precomprimat POROTHERM* pot fi folositi atat la pereti exteriori cat si la pereti interiori, pentru deschideri cuprinse intre 0,25- 2,50m, la cladiri noi sau la lucrari de renovare, recompartimentare sau mansardare.

# PLANSEU CERAMIC POROTHERM

Dimensiuni (lxbxh -mm) 250x520x170
Masa (M- kg) cca. 15
Rezistenta la transfer termic (R - m2K/W) 0,34
Densitate aparenta (kg/m3) 700
Indice de reductie sonora (dB) 48,5

 

 

# PLANSEU CERAMIC LEP

Planseele tip LEP cu grinzi si corpuri ceramice se utilizeaza ca plansee curente sau de acoperis, la cladiri cu pereti structurali din zidarie sau beton. Acestea se pot utiliza si pentru constructiile cu alte sisteme structurale (cadre din beton armat, metalice), pe baza unei analize ingineresti a conformarii de ansamblu a structurii; in urma acestor expertize se adopta detaliile constructive adecvate si se efectueaza calculul corespunzator, in special in ceea ce priveste natura si marimea solicitarilor asupra planseelor si a legaturilor acestora cu restul structurii, la solicitarea seismica.

# BCA SOCERAM

Este un material usor, avand densitate aparenta, in stare uscata, de 450 – 550 kg/m3, fapt ce conduce la obtinerea de economii importante la realizarea structutii de rezistenta a constructiei (fundatii, stalpi, grinzi);
Este materialul de zidarie care asigura cea mai buna izolare termica, astfel ca, la zidurile cu grosimi de 35 si 40 cm nu mai este necesara placarea cu alte materiale termoizolatoare. Calitatea de bun izolator termic este conferita de structura poroasa, pori minusculi si inchisi, care reprezinta cca 30% din volum;


Sus CH