FERESTRE DE MANSARDA FAKRO

Firma FAKRO, unul din cei mai importanti producatori de ferestre de mansarda pe plan mondial, ofera o gama larga si interesanta de solutii constructive ce garanteaza siguranta si confortul in mansarda.

Ferestrele de mansarda FAKRO permit transformarea podurilor vechi in spatii locuibile asigurand cantitatea necesara de lumina si aer.

Sunt folosite atat in constructia de locuinte noi cat si la transformarea podurilor vechi.

Fabricarea produselor si controlul calitatii decurge conform standardelor europene. Ferestrele FAKRO au obtinut cele mai prestigioase certificate de agrementare tehnica la nivel international.

Datorita parametrilor tehnici, calitatii cat si domeniului larg de utilizare, ferestrele FAKRO au ajuns la milioane de clienti in intreaga lume.

# FERESTRE DE MANSARDA ROTO

Ferestrele de mansarda ROTO reprezinta solutia optima pentru asigurarea luminii si ventilatiei mansardei dumneavoastra.
- Un studiu comparativ demonstreaza ca o fereastra de mansarda ofera cu 35-40 % mai multa lumina decat o lucarna.
- De asemena, folosirea ferestrei de mansarda reduce costurile pe metru patrat construit prin folosirea la maxim a spatiului de mansarda, economisind bani din bugetul dumneavoastra.
- Ferestrele de mansarda ROTO sunt fabricate in conformitate cu cele mai inalte standarde germane de calitate.
- Realizate din lemn de pin triplu stratificat, in concordanta cu conditiile climaterice din tara noastra, ele sunt foarte solide si au o durata de viata indelungata.
- Pentru o integrare perfecta in caminul dumneavoastra si pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi, ferestrele de mansarda ROTO sunt insotite de o gama foarte larga de accesorii.

 


Sus CH